Tickets Westerlo

Tuesday 06 March 2012 om 11:38

Blijkbaar voelen ze zich toch een beetje schuldig voor wat wij in Kortrijk hebben moeten meemaken:

De verplaatsing naar Westerlo wordt een belangrijke uitwedstrijd voor onze club. Daarom heeft KRC Genk in overleg met het OSV besloten een actie te doen naar de uitsupporters. De supporters die de uitwedstrijd in Kortrijk hebben bijgewoond krijgen voor de uitwedstrijd in Westerlo een korting van 11 euro per persoon. Het aantal tickets met korting wordt alleen toegekend op het aantal afgehaalde tickets voor Kortrijk aan de ticketshop in Genk en kan niet omgeruild worden voor contant geld.

De korting wordt onmiddellijk afgerekend bij het afhalen van de tickets voor Westerlo.

---

Voor die wat mee willen met de Racing Devils: schrijf u snel in, deze wedstrijd gaat zeker uitverkocht raken, elk jaar zit het uitvak in Westerlo helemaal vol, en zeker nu het zo'n belangrijke match is, en het hoogst waarschijnlijk de laatste keer is dat we naar Westerlo kunnen gaan voor héél lang...


Reacties

10 March 2012 om 19:28
Hoezo? deze match belangrijk? Is het niet belangrijker? dat onze verwende spelertjes nu OVERDEKT mogen trainen,op sokke, op kunstgras! Das pas belangrijk dat je ze goed verzorgd,dat ze niet NAT worde,niet VUIL en dat niemand ze ziet hoe ze zich amuzeren in de binnenkort(word vervolgd)
gesloten tent met verwarming,want daar zijn toch nog centjes voor over, hoop ik...en dan zal je zien dat wij echte kampioenen kweken voor de komende 20 jaar!!!(hum)
Dat is pas belangrijk!!! ps: waarom niet gratis naar westerlo voor de sup. die meegingen in kortrijk...dat kost nu net te veel hé...zijn anders net die supporters wat ze op handen moeten dragen...o ja sorry...die tent!!!

Plaats reactie:

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen!


Indien u nog geen account heeft, of uw logingegevens niet meer kent, klik rechtsboven op registreren of inloggen (daar kan u uw gegevens opnieuw opvragen).