Wist je datjes...

Tuesday 07 January 2014 om 14:54

Toch even enkele iets meer verborgen zaken van de website melden!

Aan sommige nieuwsberichten zitten foto's gekoppeld in kleine thumbnails. Op een foto klikken opent de foto in groter formaat en vervolgens kan je klikken (of swipen op tablet/smartphone) naar een volgende foto. Wil je liever alle foto's tegelijk vergroot zien, klik dan op het woord "Foto's" boven de thumbnails en je gaat naar het foto-album met een grote versie van de foto's!

Onderaan de pagina kan je in de sitemap nog een aantal minder belangrijke pagina's vinden, die niet in het menu zitten! Zo is er bijvoorbeeld de pagina met een overzicht van de ploegen, niet alleen onze tegenstanders uit 1e klasse, maar ook de Europese tegenstanders van de laatste jaren. Dat begint toch al een indrukwekkend lijstje te worden, en moet eigenlijk nog aangevuld worden met alle tegenstanders uit de clubgeschiedenis. Als je verder klikt op een ploeg, zie je een overzicht van alle matchen die Genk er tegen gespeeld heeft.

Verder heb je de pagina met leden van de Racing Devils, en iedereen die al eens meegegaan is op verplaatsing! Je kan doorklikken op de leden, en vindt daar naast wat gegevens over deze persoon ook het aantal wedstrijden dat hij meegegaan is met de Racing Devils sinds het seizoen 2010-2011!
Speciale vermelding toch wel aan ons oudste lid, Colla Ramaekers, die het meest meegaat van iedereen, op 4 jaar tijd heeft hij slechts 1 wedstrijd gemist! Welke match dit was en welk flauw excuus hij heeft om deze gemist te hebben zullen we hem eens moeten vragen...


Reacties

07 January 2014 om 16:00
Na wat opzoekwerk blijkt het te gaan om de wedstrijd Videoton-Genk die Colla gemist heeft, maar dat kan je ook moeilijk een verplaatsing met de Racing Devils noemen, we waren toen maar met een 5tal man die zelf het vliegtuig geboekt hadden!

08 January 2014 om 20:47
is dat zo? 1 match op 4 jaar (hoe die mens dat nie moe word hé)
er zijn een pak spelers van Genk die er meer gemist hebben op die 4 jaar
en dan nog zegge dat de supporters wat rap klagen.....die foto van hyland in goalmine gewoon vervangen door die van pa das pas gerechtigheid

08 January 2014 om 21:03
Ja, straffe prestatie.
Ik tel dus wel enkel de verplaatsingen die de Racing Devils gedaan hebben, of toch op zijn minst enkele Racing Devils naartoe gegaan zijn. Matchen zoals Kiev of Anzji worden dus niet meegerekend.

Plaats reactie:

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen!


Indien u nog geen account heeft, of uw logingegevens niet meer kent, klik rechtsboven op registreren of inloggen (daar kan u uw gegevens opnieuw opvragen).