Nieuwtjes

Friday 28 March 2014 om 11:40

Gisteren heeft het bestuur van de Racing Devils kort overlegd over een aantal zaken. Belangrijkste punten die daaruit kwamen zijn dat we de resterende uitmatchen van dit seizoen zullen vertrekken in het Pannehof. Naar volgend seizoen toe zullen we nog bekijken of we daar definitief ons nieuw supporterslokaal van maken, of dat er ook nog andere opties zijn.

De wei die grenst aan het Pannehof is verkocht en kan dus vroeg of laat bebouwd worden (op de hoek Steegstraat-Pannestraat zou over 2 jaar een dokterspraktijk komen). Maar het eerste stuk van de wei (23m geteld vanaf het café) is eigendom van het Pannehof. Zo zal er nog plaats zijn om de auto's te parkeren. Gelieve dus niet op de kiezel te parkeren en dit deel vrij te laten voor het cliënteel.

Verder hebben we ook gezegd nog eens een ledenvergadering te doen. Want het was ook voor ons geen makkelijk jaar met een sterke daling van meereizende supporters, waardoor we genoodzaakt zijn om samen te rijden met 1 of 2 andere clubs. Waarschijnlijk zijn er wel wat leden die graag eens over de gang van zaken willen praten, dus gaan we eens samenkomen ergens begin juni.

Iedereen die zin heeft is trouwens zaterdag 29 maart welkom op het 1euro afscheidsfeest van Elly in The New Remember. Het bestuur van de Racing Devils zal alvast aanwezig zijn na de wedstrijd tegen Zulte, en ook enkele leden hebben hun komst al bevestigd.


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht.

Plaats reactie:

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen!


Indien u nog geen account heeft, of uw logingegevens niet meer kent, klik rechtsboven op registreren of inloggen (daar kan u uw gegevens opnieuw opvragen).