Verplaatsing Lokeren

Monday 31 March 2014 om 12:19

Er gaan berichten de ronde van een boycot om niet naar Lokeren-Genk te gaan. De Racing Devils doen niet mee aan deze boycot. Aangezien ook nog andere supportersclubs (Fanclub Riemst en Het Moordend Schot) met ons meerijden zit onze bus toch al vol, dus een last minute boycot is sowieso niet op zijn plaats nu.

Hier het bericht dat we ontvingen van het OSV :


Beste supportersclub,

Als overkoepelende supportersfederatie willen we jullie mening vragen over het interview van Dhr. Herbert Houben op VTM in Stadion na de thuiswedstrijd tegen Zulte Waregem.
Wij zijn van mening dat zijn uitspraken over de 40% korting die wij als supporters krijgen niet gepast zijn.

Graag willen we weten hoe jullie supportersclub hierover denkt.
Indien nodig willen we de voorzitter hiermee confronteren en om uitleg vragen.

Er bereiken ons meer en meer berichten van supportersclubs die de verplaatsing naar Lokeren niet maken als teken van protest.
Als OSV willen we niet oproepen tot een algemene boycot, toch willen we graag weten wat jullie mening hierover is en wat u supportersclub gaat doen voor deze wedstrijd.

Met vriendelijke groet,
OSV KRC Genk


Reacties

04 April 2014 om 13:12
supporters moeten altijd hun ploeg steunen,maar dit is niet meer te aanvaarden tenzij de spelers zeggen wij betalen jullie verplaatsing (ze missen dat niet!) en jullie moedigen ons aan of binnenkort 40 procent minder supporters en deze keer zijn het de echte die thuis blijven ! boycotte ok en nog het liefst thuis ...(bv een leeg stadion thuis tegen anderlecht...dat zou pas aankomen)maar supporters zullen nooit aan dezelfde koord trekken want iedereen heeft een andere mening (en maar goed ook want anders was het een saaie boel

Plaats reactie:

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen!


Indien u nog geen account heeft, of uw logingegevens niet meer kent, klik rechtsboven op registreren of inloggen (daar kan u uw gegevens opnieuw opvragen).