Verslag ledenvergadering

Saturday 21 June 2014 om 14:19

Gisteren hebben we onze ledenvergadering gehouden! Een 3tal punten werden besproken :

1. Financiële situatie
Dat de Racing Devils niet meer zoveel volk mee krijgen op verplaatsing als vroeger is duidelijk. Alle supportersclubs hebben hier mee te maken en iedereen dient samen te werken met andere clubs om rond te komen. Wij hebben door samenwerking met Fanclub Riemst, Torpedo 92 en het Moordend Schot een break even seizoen kunnen draaien. Om ook komend seizoen zoveel mogelijk met een eigen bus te kunnen gaan, zijn we genoodzaakt het lidgeld te verhogen. Lidgeld voor los lid gaat van 20 naar 25 euro, dat van vast lid gaat van 125 naar 150 euro. Losse leden betalen voortaan 10 euro per verplaatsing ipv 7,50 euro, niet leden betalen 12,50 euro. We zullen sowieso moeten blijven samenwerken met andere clubs, maar proberen het vele rondrijden zoveel mogelijk te vermijden. Het lidgeld kan vanaf nu overgemaakt worden op 775-5979853-18, iedereen zal hier nog een brief van ontvangen.

2. Clublokaal
Na de sluiting van The New Remember moesten we op zoek naar een nieuw clublokaal! Aangezien we wanneer Elly gesloten was al regelmatig wel eens opstapten in het Pannehof, hebben we daar nu ook ons nieuw clublokaal van gemaakt! Ook de Providentia en het Cultuurcafe werd in overweging genomen, maar bij een rondvraag tijdens de vergadering was het Pannehof duidelijk de favoriet. Elly wordt dus Kenny, maar een kleine aanpassing in ons clublied... Bedankt voor het gratis rondje Kenny ;-)
Voortaan vertrekken we dus vanuit Steegstraat 16 te Lanaken. Parkeren kan op de weide aangrenzend aan het cafe, maar gelieve de auto's niet op de eerste rijen voor het cafe te plaatsen, hou deze vrij voor de bezoekers van het Pannehof!

3. Jaarlijkse barbecue
Onze jaarlijkse barbecue hebben we vastgelegd op 11 juli. Alle aanwezigen op de vergadering konden die datum, dus werd daarvoor gekozen. We kunnen deze op de weide voor het Pannehof doen, en kunnen zelfs stoelen en tafels van Kenny gebruiken. De weide zal dan wel al goed gevuld zijn met de kermis die daar 1 dag later begint, maar we zullen wel een plekje vinden. Kostprijs van de barbecue is zoals elk jaar voor vaste leden 15 euro, losse leden betalen 20 euro, niet leden betalen 25 euro. Inschrijven kan via de website!

Daarnaast werden nog een aantal kleinere zaken besproken zoals een mogelijk nieuwe leverancier voor het bier, en eens kijken of we nog eens nieuwe merchandise gaan laten maken zoals sweaters of iets dergelijks. Ook zullen we gaan bekijken of we misschien eens een tripje naar bijvoorbeeld Wolfsburg kunnen maken nu we dit jaar geen Europees spelen.

Hopelijk gaan we weer een beter jaar tegemoet, aan ons zal het alvast niet liggen...


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht.

Plaats reactie:

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen!


Indien u nog geen account heeft, of uw logingegevens niet meer kent, klik rechtsboven op registreren of inloggen (daar kan u uw gegevens opnieuw opvragen).