We beginnen er weer aan!

Thursday 24 July 2014 om 13:42

Morgen is het zover, dan begint het nieuwe seizoen! Wat we van Genk moeten verwachten is moeilijk in te schatten, we zullen maar op het beste hopen.

Wat we van de Racing Devils mogen verwachten is wel duidelijk! Uiteraard leggen we weer een bus in naar elke verplaatsing dit seizoen. Na de sluiting van The New Remember zijn we van clublokaal veranderd, vanaf nu vertrekken we vanuit het Pannehof! Iedereen is dus welkom om eens mee te gaan, leden maar ook niet leden! De prijzen die we hanteren vindt u terug op onze website. Deze website, die een half jaar geleden vernieuwd werd, zal ook dit seizoen weer intens gebruikt worden, en wekelijks mag u uiteraard foto's en een filmpje van zowat alle wedstrijden verwachten.

Daarnaast is er natuurlijk ons pronostiekspel! Iedereen kan hier vrij aan deelnemen, met een mooie beloning voor de winnaar. Nieuw is dat er nu een mail gestuurd wordt naar de deelnemers die enkele dagen voor een speeldag deze nog niet gepronostikeerd hebben, hierdoor vergeet u geen enkele wedstrijd in te vullen en stijgen de kansen om hoog te eindigen. Indien u dus geen wedstrijd wilt missen, vult u deze best nog in op www.racingdevils.be/pronostiek voor morgen 20u30 wanneer de competitie op gang gefloten wordt! Indien u uw logingegevens niet meer kent, kan u deze opvragen door bovenaan op de website op inloggen te klikken, en vervolgens op wachtwoord vergeten. Succes!!


Reacties

24 July 2014 om 22:36
De meserie kin wir beginne,of weurt het un jaor vaan de ummekier,top 3?of toch noch po3? Bin benuijd. Dreenke,koppein,discutere,emoties tot jengkes touw,valparteije,pollonaises,sigrette opéte,sjangenére,met sjérrepe dunne moond aafvege,vol buswc's,kapotte tombalaluetjes,laot het mer komme,iech bin er klaor veur,miljaarcomeonforzaracing

25 July 2014 om 01:31
Heerlijk
Daarvoor doen we het inderdaad!

Plaats reactie:

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen!


Indien u nog geen account heeft, of uw logingegevens niet meer kent, klik rechtsboven op registreren of inloggen (daar kan u uw gegevens opnieuw opvragen).