Vechtpartij in Beveren

Monday 27 October 2014 om 18:06

Ook ik wil hier graag iets rechtzetten omtrent de vechtpartij in Beveren. Want uiteraard is iedereen, ook de media, er weer als de kippen bij om de protesterende fans zwart te maken. Wij stonden vlak naast de vechtpartij en ik heb zelfs alles op video, maar zet deze beelden bewust niet online. Het zijn NIET de mensen die tegen het beleid protesteren die deze vechtpartij begonnen zijn! In tegendeel, het waren zij net die aangevallen werden omdat ze niet juichten bij de goal! Dus beste media, check eerst uw bronnen eens eer jullie weer zulke onzin de wereld in sturen.

Reacties

27 October 2014 om 18:16
Ik ben het persoonlijk meer dan beu dat de protesterende fan zo aangepakt wordt, want ze hebben overschot van gelijk! Iedereen die dit niet vindt, en helaas zijn er dat veel, heeft geen flauw idee wat er leeft binnen de club! Het gaat niet om winnen of verliezen, en nee het zal allesbehalve opgelost zijn na 3 of 5 keer op rij winnen!! Het gaat erom dat de club Genk zijn vurigste fans op een ronduit schandalige manier aanpakt, met pure willekeur stadionverboden uitdeelt, zelfs aan mensen die niet aanwezig waren bij de zogenaamde rellen na Gent, die zelfs amper iets voorstelden.

Ook is het onaanvaardbaar dat ene zeker Gunter Jacob in dienst mag blijven terwijl hij al makkelijk 10 miljoen euro weggesmeten heeft aan mislukte transfers! Is het niet triestig dat tijdens de open vergadering het bestuur hun fout moest toegeven dat ze bij het maken van transfers geen rekening gehouden hebben met het karakter van de spelers en dat dit vanaf nu wel zal gebeuren?! Dit is toch hét bewijs van ongeziene incompetentie! Karakter en wilskracht is net het allerbelangrijkste, zeker bij een club als Genk! Maar dat had onze Jacob blijkbaar niet door, en toch zijn er nog altijd mensen die niet akkoord zijn met het protest, ongelooflijk... Wakker worden!!

Plaats reactie:

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen!


Indien u nog geen account heeft, of uw logingegevens niet meer kent, klik rechtsboven op registreren of inloggen (daar kan u uw gegevens opnieuw opvragen).