Berke, we gaan u missen...

Sunday 03 April 2016 om 11:22

Diep bedroefd nemen de Racing Devils afscheid van hun voorzitter Lambert Vanmontfort. Het zal voor heel veel mensen hard aankomen, Berke was overal zo geliefd. Onder andere op de voetbal in Ophoven waar hij steevast zorgde voor het groenste plein van Kinrooi en ver daarbuiten, de poetsploeg op KRC Genk waar hij na elke match de tribunes hielp opruimen, en uiteraard de Racing Devils die hij meer dan 17 jaar op een onnavolgbare manier geleid heeft.

Het is niet te omschrijven hoe hard hij gemist zal worden. We keken allemaal naar hem op, de kracht die hij toonde, zijn inzet... Racing Genk was alles voor hem. Het was ook Genk dat hem ondanks zijn ziekte de laatste jaren er bovenop hield. Berke wat gaan we jou toch onvoorstelbaar hard missen.. alles wat we samen meegemaakt hebben, zoveel herinneringen. We zullen het ongetwijfeld nog heel vaak over u hebben, herinneringen ophalen. Hoe kunnen we bijvoorbeeld ooit vergeten dat we dankzij u 2 uur in Porto vastgehouden zijn door de politie in de metro omdat gij uw kaartje niet gescand had bij het opstappen, ze zijn nog steeds uw correct adres aan het zoeken voor die openstaande boete te innen.

Het is maar 1 van de vele avonturen samen, we zullen u altijd in onze gedachten hebben als we de bus opstappen. Dat het nooit meer hetzelfde zal zijn staat buiten kijf, maar we gaan er alles aan doen om die mooie club die gij groot gebracht hebt verder te zetten. Bedankt voor alles, het ga je goed!


Reacties

03 April 2016 om 11:28
Veel sterke aan de Familie en Alle leden van The Racing Devils.
Vanwege Supportersclub Blauw-wit Pelt

Plaats reactie:

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen!


Indien u nog geen account heeft, of uw logingegevens niet meer kent, klik rechtsboven op registreren of inloggen (daar kan u uw gegevens opnieuw opvragen).