Genk-Oostende 4-0

Saturday 09 April 2016 om 19:43

Hoe onwezenlijk het ook aanvoelde, er werd gisteren ook nog gevoetbald. Maar ik denk dat de 4-0 overwinning voor alle Racing Devils bijzaak was. Voor de match kregen we de mogelijkheid Ber te eren tijdens het vlaggenmoment. Op het allerlaatste moment werd ons nog aangeboden met enkelen mee het veld op te gaan. Ook tijdens de rust werd Ber herdacht met een foto op het scherm en een mooie tekst.

Het voelt nu wat moeilijk aan dat na die week rouw die we samen beleefd hebben, we het nu allemaal individueel verder moeten gaan verwerken. Gelukkig zien we elkaar wekelijks terug om het nog vaak over Berke te hebben. Het voetbalplezier terugvinden zal nog wel even duren, maar hopelijk heelt tijd de wonde een beetje en kunnen we ooit met een goed gevoel terugkijken op al die mooie jaren samen met Ber.


Reacties

11 April 2016 om 21:42
mooi geschreven vincent! julie als "klein"bestuur hebben dat goed gedaan en kunnen hopelijk dit seizoen met zijn verre verplaatsingen goed afronden en dan komt er de nodige tijd om alles eens op een rijtje te zetten om er weer vol tegenaan te gaan. bérke zou het niet anders willen!
forzaracingdevilscmon

Plaats reactie:

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen!


Indien u nog geen account heeft, of uw logingegevens niet meer kent, klik rechtsboven op registreren of inloggen (daar kan u uw gegevens opnieuw opvragen).