Europa League verplaatsingen

Thursday 01 September 2016 om 00:02

UPDATE :

Even een update over de europese verplaatsingen. De Racing Devils gaan geen gezamenlijke reis organiseren naar Bilbao en Sassuolo. Er zijn veel groepen uit onze club die al apart iets geboekt hebben, dus het heeft geen zin iets algemeens te regelen.

Voor Wenen wouden we wel een bus inleggen, maar deze moet vol geraken om betaalbaar te blijven. Hiervoor wouden we samenwerken met Torpedo92 uit Zutendaal. Doordat onze vaste busmaatschappij geen bus meer beschikbaar heeft midden september, zouden we de maatschappij van Torpedo willen inschakelen. Maar dan gaan we de organisatie ook overlaten aan hen, met ondersteuning van ons uiteraard. Iedereen die iets heeft laten weten interesse te hebben (ongeveer 20 Racing Devils), zal op de hoogte gehouden worden! Er wordt uitgegaan van een busrit met vertrek woensdagavond, een hotelovernachting na de match en terugkomst op vrijdag. De busrit duurt 13 à 14 uur. Een zeer voorzichtige richtprijs, indien de bus voldoende vol geraakt, is 210 €, bus, ticket en overnachting inbegrepen.

Tickets voor de drie wedstrijden kan u wel bij ons bestellen!

Zodra er meer nieuws is, vindt u dat hier!

---

Geen makkelijke loting voor Genk, vooral Sassuolo uit de 4e pot valt dik tegen, de enige reden waarom die in pot 4 zaten was omdat ze nooit eerder top 6 in Italië gehaald hebben en dus ook nooit Europees gespeeld hebben. Vorig jaar waren ze dus wel 6e, zegt genoeg over hun sterkte.
Bilbao is natuurlijk de sterkste tegenstander, maar ook een super verplaatsing om mee te maken! Rapid Wenen kennen we nog van 3 jaar geleden.

Nu komt de vraag hoe we die verplaatsingen gaan maken. Naar Bilbao is een bus uitgesloten. Daar zijn we volop aan het kijken voor met het vliegtuig te gaan. Als we iets boeken zal ik dat hier neerzetten maar hier is iedereen vrij in en dient hij zelf zijn vlucht te regelen.

Sassuolo kan met Ryanair via Bologna, dat op zo een 60km van Sassuolo ligt. Hier zijn elke dag heen en terugvluchten.

Wenen is ongeveer 1000km, eventueel doenbaar met de bus, al zijn we de vorige keer met het vliegtuig gegaan. Misschien moeten we eens horen hoeveel mensen interesse hebben om met de bus te gaan en dan kunnen we nog zien. Wil iedereen die interesse heeft een mail sturen naar info@racingdevils.be?

Zodra er meer nieuws is, kan u dat hier terugvinden!


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht.

Plaats reactie:

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen!


Indien u nog geen account heeft, of uw logingegevens niet meer kent, klik rechtsboven op registreren of inloggen (daar kan u uw gegevens opnieuw opvragen).