Charleroi-Genk 2-1

Friday 28 October 2016 om 00:24

Het begint afgezaagd te worden... Genk en uitmatchen, het lijkt een traditie te worden dat we die moeten verliezen. De bus geraakt dan ook al enige tijd maar half gevuld, je zou voor minder thuisblijven. Ik wil niet vervelend doen, maar we gaan ook verliezen in Brugge en Oostende, enkel met hoeveel zorgt nog voor enige spanning. Wat niet wegneemt dat u toch met ons mee kunt gaan voor de sfeer in de bus!

Als we cijfers er eens bijnemen wordt het pas echt schrijnend. Dit seizoen en vorig seizoen samen in de competitie hebben we op 27 uitmatchen er 5 (!!!) gewonnen. En dat was dan tegen Beveren, Leuven, Moeskroen, Waregem en Lokeren.... 22 keer ontgoocheld terug naar huis. Het is de slechtste competitiestart in 7 jaar. Het is nog maar oktober en we mogen ons al beginnen afvragen of we PO1 nog wel kunnen halen. Proficiat aan de volhouders die elke keer opnieuw meegaan.


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht.

Plaats reactie:

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen!


Indien u nog geen account heeft, of uw logingegevens niet meer kent, klik rechtsboven op registreren of inloggen (daar kan u uw gegevens opnieuw opvragen).