Gent-Genk 2-5 !!!

Saturday 11 March 2017 om 00:23

Wat een onvergetelijke avond hebben wij meegemaakt.... 2-5 winnen op Gent, net op een moment dat heel Europa meekijkt! Voor héél Europa even duidelijk gemaakt dat GenK een klasse sterker is dan GenT! Genk nog maar eens op de kaart gezet! Heerlijk als je door Europa reist en je merkt dat de mensen in het buitenland Genk alsmaar beter kennen!

Dat mag en zal niet meer uit handen gegeven worden, we zitten gewoonweg in de kwartfinale! En ja dan hoop je op een tegenstander als Manchester ofzo... maar eigenlijk zitten we ook stilaan verdomd dichtbij de finale! Misschien loot je dus nog beter een haalbare tegenstander zoals Anderlecht ;)

Sowieso doen we een schitterende zaak nog maar eens voor onze coëfficiënt. Die kent echt ongeziene hoogtes. Meer nog, als je de bonuspunten niet meetelt die ploegen gratis en voor niks kado krijgen door bv in de groepsfase van de CL te geraken, dan is Genk de ploeg die het allermeeste punten bijeen gehaald heeft van heel Europa!!! 17,5! En die blijven 5 jaar gelden dus we zitten weer voor een tijdje goed!


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht.

Plaats reactie:

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen!


Indien u nog geen account heeft, of uw logingegevens niet meer kent, klik rechtsboven op registreren of inloggen (daar kan u uw gegevens opnieuw opvragen).