Eupen-Genk 1-1

Thursday 27 April 2017 om 13:29

Met 44 Racing Devils naar Eupen op een woensdag, on-waar-schijn-lijk! Allemaal heel erg bedankt om mee te gaan, dat bewijst nog maar eens wat een grote en fijne club wij zijn! Ter vergelijking, het 2e meeste van alle andere supportersclubs na ons was 31.... meer dan 10 clubs hadden zelfs geen enkele inschrijving. In totaal 285 supporters, oftewel 1/6e van de supporters aanwezig was een Racing Devil, heerlijk toch!

Dat we helaas niet wonnen was dan ook maar bijzaak, zeker aangezien het door een falende scheids gebeurde met een onterecht afgekeurd doelpunt en een onterechte penalty. Maakt niet uit, dat we de poule gaan winnen is al langer duidelijk. Het wordt ook stilaan duidelijk dat de PO2 finale tegen KV Mechelen zal zijn, en een mogelijke PO finale tegen Oostende of Charleroi. Net die ploegen die op de laatste speeldag nog streden voor een PO1 plaats gaan nu alsnog onderling uitmaken wie dat laatste Europees ticket zal bemachtigen, lijkt me niet meer dan fair.


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht.

Plaats reactie:

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen!


Indien u nog geen account heeft, of uw logingegevens niet meer kent, klik rechtsboven op registreren of inloggen (daar kan u uw gegevens opnieuw opvragen).