Oostende-Genk 3-1

Monday 12 June 2017 om 23:36

Het is helaas niet gelukt, we zullen het een jaartje zonder Europees voetbal moeten doen. Na een seizoen met zoveel leuke city trips, moeten we dus minstens een jaartje overslaan door het verlies op Oostende, de ploeg die ons dit seizoen op alle fronten genekt heeft. De 6-0 nederlaag in de competitie hield ons uit PO1, de 0-1 thuis in de halve finale hield ons uit de bekerfinale en de 3-1 nu houdt ons uit Europa. Doodzonde ook voor de Belgische coëfficiënt want uiteraard gaat Oostende de poules niet halen, terwijl Genk dit jaar, zoals wel vaker, zorgde voor de grootste bijdrage aan de Belgische coëfficiënt.

Dat het allemaal gebeurd tegen het ploegske van dikste nek, mediageile Coucke is misschien nog het ergst van al, als je iemand het niet gunt is het hem wel. Hij zal wel snel weer met de voeten op de grond staan na de uitschakeling in de voorrondes van de EL. De ploeg met de grootste schuldenberg van heel België financieel het hoofd boven water houden is makkelijk als je miljardair bent..

Maar goed, het seizoen zit er op, met veel ups en downs, alleszins typerend voor Genk, nooit een grijze muis, altijd wel iets te beleven. En wie weet gaat het rustige seizoen zonder Europees ons wel goed doen, want 65 wedstrijden was echt wel teveel van het goeie!


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht.

Plaats reactie:

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen!


Indien u nog geen account heeft, of uw logingegevens niet meer kent, klik rechtsboven op registreren of inloggen (daar kan u uw gegevens opnieuw opvragen).