Ledenvergadering & barbecue

Monday 12 June 2017 om 23:45

Het seizoen 2016-2017 zit erop, een seizoen met een hele hoop hoogte- en dieptepunten. Saai is het alleszins nooit geweest. De uitkomst is misschien niet waarop we gehoopt hadden, maar de kwartfinale van de EL is iets wat we nooit zullen vergeten! Ook voor de Racing Devils werd het een succesvol jaar, met 25 busverplaatsingen zal ook dat een record zijn. We hebben een mooi seizoen gedraaid, mede dankzij de samenwerking met Het Moordend Schot, Torpedo 92, De Blauwe Arend en de Leweitmokers.

Tijd om aan het volgende seizoen te denken! En dat gaan we inzetten op 21 juni met onze ledenvergadering! Vanaf 20u zijn al onze leden (zowel van vorig seizoen als personen die lid willen worden komend seizoen) welkom in café Pannehof! En dan 2 weken later op vrijdag 7 juli staat onze barbecue op het programma! Vanaf 19u30 kan je eveneens in café Pannehof terecht voor eten & drinken a volonté voor de prijs van 15€ vast lid, 20€ los lid of 25€ geen lid (-12jaar : 5€). Inschrijven kan tot 1 juli via onze website of op info@racingdevils.be.

De winnaar van het pronostiekspel, zoals zowat elk jaar, Germain Theunissen, mag gratis naar de bbq komen! Het wordt echt wel hoog tijd dat we hem eens van zijn troon kunnen stoten...

Tot binnenkort allemaal!!


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht.

Plaats reactie:

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen!


Indien u nog geen account heeft, of uw logingegevens niet meer kent, klik rechtsboven op registreren of inloggen (daar kan u uw gegevens opnieuw opvragen).