Verslag ledenvergadering 21 juni 2017

Tuesday 27 June 2017 om 21:40

Op 21 juni 2017 hielden wij onze ledenvergadering in bijzijn van 13 leden. Dankzij het uitstekende weer konden we gezellig op het terras van het Pannehof zitten! In dit verslag overlopen we kort wat er besproken werd die avond.

Overlopen seizoen 2016-2017
Allereerst overliepen we even het voorbije seizoen met wat statistieken. We hebben 25 busritten ingelegd, enkel tegen Kortrijk waren er onvoldoende inschrijvingen en hebben we de bus moeten annuleren. Tijdens die 25 verplaatsingen zijn 678 Racing Devils mee gegaan. Een overzicht van de andere clubs die meegingen :
- Moordend Schot : 12x keer mee (97p in totaal)
- Torpedo : 8x (80p)
- Blauwe Arend : 5x (58p)
- Leweitmokers : 3x (55p)
- Blauwwit Pelt : 1x (11p)
Totaal andere clubs : 290
Ruwweg kunnen we dus zeggen dat 30 % van onze inkomsten gehaald worden uit andere clubs die met ons meerijden, hetgeen het belang hiervan onderstreept.

In totaal werden er 8279 consumpties gedronken tijdens deze 25 ritten, waarvan 6268 pintjes, 619 cola's, 481 cola zero's, 504 IceTea's en 407 waters.

Financi๋el was dit voor de Racing Devils een gunstig seizoen. We hebben ondertussen een mooi reservekapitaal kunnen opbouwen zodat we een eventueel minder seizoen kunnen opvangen. Het voorbije jaar werd goed samengewerkt met andere clubs, maar de vraag is of dat zo blijft volgend seizoen, met bijvoorbeeld de twijfel die er is omtrent Moordend Schot, of deze nog wel blijven bestaan. Ook aankopen zoals nieuwe koelboxen bijvoorbeeld zullen vroeg of laat nodig gaan zijn, dat kunnen we dus opvangen met onze reserves. Dat zijn allemaal zaken waarvoor we zeker een reserve nodig hebben, hopelijk kunnen we die volgend seizoen verder aanvullen.

Het nieuwe bestuur is dan ook tevreden met de gang van zaken, we kregen dan ook het vertrouwen van de aanwezige leden om met het huidige bestuur verder te gaan waarvoor dank.

De Lidgelden zijn lichtjes gewijzigd:
- Vast lid : 150€ blijft hetzelfde
- Los lid : 20€ ipv 25€, hiermee willen we kijken of dit de drempel verlaagd om meer losse leden aan te werven. Eens iemand lid is gaat deze misschien vaker mee op verplaatsing dus hopen we met een verlaging van het lidgeld uiteindelijk meer inkomsten te hebben.
De prijzen per match gaan we nu ook aanpassen naargelang leeftijd zodat het voor jongeren goedkoper wordt.
- Los lid : +18j = 10€ -18j + 12j = 7,5€ -12j = 5€
- geen lid : +18j = 12,5€ -18j +12j = 10€ -12j = 5€

De drank wordt uitstekend geregeld door Freddy. Het bier halen we in de GB, hier krijgen we een mooie prijs en vooral een goede service dankzij Boris. De frisdranken worden door Freddy in Veldwezelt gehaald.
De prijs van bonnen blijven 1€

Momenteel hebben we 3 sponsors die in ruil hun logo's op site en toekomstige poster/flyers krijgen :
- Breuls
- Nelissen
- Pannehof
Iedereen die nog een mogelijk nieuwe sponsor kan aanbrengen mag dit zeker laten weten.

Anke of Claudia zorgen steeds voor de broodjes in de bus waarvoor dank. We gaan kijken of we dit makkelijker kunnen maken voor hen door ook via mail te werken ipv enkel sms.

We zouden graag nog eens iets uitbrengen met het logo van de Racing Devils zoals bijvoorbeeld een sjaal. Er werd ook geopperd om eens iets chiquers te maken zoals een polo of een hemd, we gaan dit bekijken.

Daarna waren er nog wat vragen van leden onder andere omtrent de omstandigheden in de stadions bij uitwedstrijden zoals de mindere sanitaire situaties en de zichtbaarheid voor zitplaatsen die vaak door staanders gehinderd worden.
Kan Genk niet iets meer doen voor de supporters die er altijd opnieuw staan? We gaan dit bespreken op de volgende OSV vergadering.

Tot slot dronken we allemaal gezellig nog enkele pinten tot het Pannehof ons vriendelijk verzocht naar huis te gaan :)

Bedankt voor jullie komst, we gaan er weer een mooi seizoen van maken!


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht.

Plaats reactie:

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen!


Indien u nog geen account heeft, of uw logingegevens niet meer kent, klik rechtsboven op registreren of inloggen (daar kan u uw gegevens opnieuw opvragen).