Genk-Standard 0-2

Sunday 26 November 2017 om 22:21

Net als in de heenronde heeft Genk Standard laten winnen. Ok de 1-0 werd nog onterecht afgekeurd wat een heel andere match zou geven, maar eens na de 0-1 gingen de kopjes weer hangen en kregen we niks meer te zien in de eerste helft. In de 2e helft hadden ze er wel weer goesting in, maar eens trainen op het nemen van een penalty was onzen Albert weer vergeten. Eens de 0-2 viel hielden ze het helemaal voor bekeken. Zo geraken we dus nergens, het is al heel het seizoen zo en alles wijst erop dat het niet meer zal veranderen... Telkens als je denkt dat ze vertrokken zijn komt weer de ontnuchtering. Dan maar al onze hoop op de beker, of mogen we dat over een paar dagen ook schrappen?

Reacties

28 November 2017 om 11:28
mooi verwoord vince en dit is toch wel het 4e jaar op rij,kunnen geen rijtje neerzetten,zijn te weinig en hebben ons zand in de ogen gestrooid door die stomme PO2 verleden jaar en een paar "makkies" in europa, eens iets tegen is het over of doen ze het wel gelijk anderlecht en brugge maar dan weer klote tegen "de kleintjes". nee te min wellicht wachten ze met albert tot met kerst dat komt dan harder aan he remember maes, en geen prijs dit jaar wat mij betreft de conde en janssens bye bye ,je mag keihard zijn als supporter als je ziet wat die mannen verdienen en het de werkende mens kost. het beste tegen standard was... hasi en courtois in de tribune als je begrijpt wat ik bedoel (daar had je wat aan!!!),maarja we gaan er weer voor, aan ons zal het niet liggen!

Plaats reactie:

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen!


Indien u nog geen account heeft, of uw logingegevens niet meer kent, klik rechtsboven op registreren of inloggen (daar kan u uw gegevens opnieuw opvragen).