Inschrijvingen voor topmatchen

Tuesday 30 October 2018 om 23:57

Nadat we, ondanks Genk al heel het seizoen ronduit schitterend speelt, maar liefst de eerste 6 uitmatchen met een halve bus op verplaatsing gingen, worden we nu overstelpt met inschrijvingen voor Standard, Antwerp, Anderlecht en STVV. Zoveel inschrijvingen dat we voor al deze matchen heel wat volk moeten weigeren. Het blijft een jammer fenomeen dat zeer veel mensen enkel de topmatchen willen zien en voor de andere uitmatchen geen interesse hebben. Het spreekt voor zich dat we mensen die deze minder aantrekkelijke verplaatsingen ook doen, voorrang geven voor de topmatchen.

Wij werken met lidmaatschappen, en leden krijgen voorrang op tickets. Wat een gevolg hiervan is, is dat velen nu plots nog lid willen worden om hun voorrang op tickets af te kopen. Dit is echter niet de bedoeling, lidmaatschappen zijn bedoeld om mensen die vaak meegaan korting te geven op de busprijs, niet om voorrang op tickets af te kopen. Daar gaan we dan ook niet aan meedoen en dus lassen we voor dit seizoen een ledenstop in. We zitten nu aan in de 60 leden, als je dan bedenkt dat we voor bijvoorbeeld Anderlecht hooguit een 34tal tickets krijgen, dan kunnen zelfs amper de helft van onze leden mee. Nog meer leden aannemen heeft dan ook geen zin.

Het 2e criteria waar we naar kijken wie wel en wie geen ticket krijgt, is wie de laatste jaren het meest mee gegaan is. Er komen verplaatsingen naar Moeskroen, Charleroi en Eupen aan, wil je in de nabije toekomst kans maken op een ticket voor belangrijke matchen, begin dan eerst met deze verplaatsingen mee te gaan! Want denk eraan, het zou wel eens een zeer spannend competitieslot kunnen worden dat je niet wilt missen....


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht.

Plaats reactie:

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen!


Indien u nog geen account heeft, of uw logingegevens niet meer kent, klik rechtsboven op registreren of inloggen (daar kan u uw gegevens opnieuw opvragen).