Club Brugge-Genk inschrijvingen : wie kan mee...

Monday 29 April 2019 om 19:09

UPDATE : Op de pagina www.racingdevils.be/inschrijvingen kunnen jullie zien wie mee kan naar Brugge en wie niet. Enkel de top 55 van de inschrijvingen gerangschikt volgens meest meegegaan kan meegaan.

Ook nieuw is dat u op die pagina de berekening van uw persoonlijke coefficient kan zien!

------

Kunnen jullie de spanning nog aan? Gaat Genk de titel pakken... we weten het bijna. Het zou zelfs kunnen gebeuren op het veld van Brugge zelf! En dat is aan de belangstelling voor deze verplaatsing te zien. Al 85 inschrijvingen terwijl we maar 55 tickets krijgen. Dat betekent dat dus wel heel veel mensen naast een ticket zullen grijpen! We gaan het nog even overleggen met ons bestuur maar vermoedelijk wordt gekeken naar het aantal verplaatsingen dat je met de Racing Devils mee bent gegaan de laatste 3 jaar, waarbij het huidige seizoen zwaarder doorweegt. Dit levert een objectieve coëfficiënt op waar we de lijst op gaan ordenen. Ben je er niet bij dan heb je dat helaas dus aan jezelf te wijten, we hebben regelmatig tijdens het seizoen gewaarschuwd, zeker telkens we weer maar eens met half lege bussen moesten rijden, dat dit er aan zat te komen... We gaan de inschrijvingen dan ook stilaan afsluiten, je kan je nog tot morgen (dinsdag) middag 12u inschrijven.


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht.

Plaats reactie:

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen!


Indien u nog geen account heeft, of uw logingegevens niet meer kent, klik rechtsboven op registreren of inloggen (daar kan u uw gegevens opnieuw opvragen).