Lid worden van de Racing Devils? Hier alle info!

Saturday 29 June 2019 om 15:40

We krijgen de laatste tijd veel vraag om lid te worden van de Racing Devils. Lid worden heeft namelijk een hele hoop voordelen. Dit zijn de prijzen en voordelen van lidmaatschappen.

Vast lid : je betaalt 150€ en hebt hiermee een busabonnement, dwz, alle 15 uitwedstrijden uit de competitie en de 5 uit de play offs zitten hier inbegrepen. Je hoeft voor deze matchen dus geen busgeld meer te betalen. Bekermatchen of Europese verplaatsingen zijn niet inbegrepen.

Los lid : je betaalt 20€ lidgeld, en krijgt per verplaatsing een korting op de busprijs. Je betaalt nog 10€ busgeld ipv 12,5€ voor niet leden.

Geen lid : als je geen lid bent en je wil een keer op verplaatsing mee betaal je daar 12,5€ per busrit voor.

Andere grote voordelen van lid te worden zijn :
- korting op de barbecue (15€ voor vaste leden, 20€ voor losse leden en 25€ voor niet-leden)
- bonuspunten voor je persoonlijke coëfficiënt die bepaald of je mee kan gaan bij wedstrijden waar we onvoldoende tickets voor krijgen. 20 bonuspunten voor vaste leden, 10 voor losse leden.

Je hoeft dus niet vaak mee te gaan om bijvoorbeeld los lidmaatschap er al uit te halen. Stel je komt naar de barbecue en je gaat 6 van de 20 matchen mee, dan is het al voordeliger om lid te worden. Vast lid worden is voordelig zodra je bijvoorbeeld naar de barbecue komt en 11 matchen van de 20 meegaat. Om nog maar te zwijgen van je voordeel op je persoonlijke coëfficiënt...!

Hoe lid worden? Door simpelweg 150€ of 20€ over te schrijven op ons rekeningnummer BE08 7360 2597 1513 met een duidelijke mededeling met jouw naam!

Opgelet : je kan maar lid worden tot een bepaald moment in de competitie, dit om te voorkomen dat sommige mensen bonuspunten voor de coëfficiënt gaan "afkopen" als we op het einde van het seizoen plots om de prijzen blijken te spelen. Dan geven we liever voorkeur aan mensen die al vanaf het begin van het seizoen er bij waren. Tot wanneer we lidmaatschappen aannemen wordt later beslist. Alleszins minstens tot en met september.


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht.

Plaats reactie:

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen!


Indien u nog geen account heeft, of uw logingegevens niet meer kent, klik rechtsboven op registreren of inloggen (daar kan u uw gegevens opnieuw opvragen).