West Ham United - Genk

Wednesday 06 October 2021 om 16:37

De uitmatch naar West Ham komt stilaan dichterbij. Wij leggen geen bus in aangezien de maatregelen te complex zijn. Maar iedereen is natuurlijk vrij om met eigen vervoer te gaan, tickets kunnen bij ons besteld worden. Genk krijgt 2000 tickets, ze kosten 38€. Inschrijven voor een ticket voor deze match kan tot 14 oktober 17u. Iedereen die voor dat uur op onze website ingeschreven staat én de 38€ gestort heeft op BE08 7360 2597 1513 krijgt een ticket. Wij gaan deze afhalen in Genk op 16 oktober, daarna worden ze verdeeld.

Hou echter rekening met bijzonder strenge Covid maatregelen in Engeland! Zorg dat u met al deze regels in orde bent, eentje hiervan niet uitvoeren wil zeggen geen toegang aan de grens met het VK.
We maken een onderscheid tussen wie minstens 2 weken volledig gevaccineerd is en wie niet :

Volledig gevaccineerd :
o Vul uw PLF (Passenger Locator Form) in, in de 48 uur voordat u in Engeland aankomt.
o Wie volledig gevaccineerd is zal vanaf 4 oktober géén pre-departure test meer moeten laten afnemen, voor vertrek naar het VK.
o Boek en betaal een COVID-19-test op dag 2 van je verblijf - af te leggen na aankomst in Engeland. Ook indien u minder dan 48u in het VK verblijft bent u verplicht deze test aan te vragen én te betalen! Als u deze aanvraag niet kan voorleggen, komt u het land niet in. U hoeft de test alleen af te leggen als u langer dan 48 in Engeland bent. De meesten gaan dus moeten betalen voor een test die ze nooit zullen afleggen, maar dat is nu eenmaal de regel daar.
o Wie gevaccineerd is en positief zou testen hoeft niét in quarantaine.

Niet volledig of niet gevaccineerd :
o Vul uw PLF (Passenger Locator Form) in, in de 48 uur voordat u in Engeland aankomt.
o Voer een pre-departure-test PCR (72 H) of antigeen (48 H) test uit voor aankomst in Engeland, naast een gereserveerde en betaalde test op dag 2 en 8 na aankomst .
o Bij een positief resultaat van de test dient u in quarantaine te gaan voor de tijd dat u in Engeland bent in een door hen aagewezen hotel.
o U dient testen voor dag 2 en dag 8 vooraf te boeken. U hoeft de tests alleen af te leggen als u nog in Engeland bent.

Link naar PLF :
https://www.gov.uk/provide-journey-contact-details-before-travel-uk

Wij kunnen jullie bij al deze zaken verder niet helpen, iedereen zal het een beetje moeten uitzoeken hoe en wat. Mogelijk ontvangen we nog info over een locatie waar de test zo goedkoop mogelijk is, dan bezorgen we jullie deze nog. (het maakt ook niet uit in welk testcenter u deze aanvraagt, mag ook ver weg zijn van waar jullie verblijven, want de meesten zullen ze toch niet laten uitvoeren wegens minder dan 48u aanwezig in Engeland)


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht.

Plaats reactie:

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen!


Indien u nog geen account heeft, of uw logingegevens niet meer kent, klik rechtsboven op registreren of inloggen (daar kan u uw gegevens opnieuw opvragen).