Uitvakken terug open

Monday 14 February 2022 om 20:37

We mogen terug, de uitvakken gaan weer open! Wel nog maar met een capaciteit van 80%... en wil nu net dat we zondag in het kleinste uitvak van heel 1e klas zitten, de verplaatsing naar Anderlecht. Hiervoor krijgen de Racing Devils 31 tickets, 11 staanplaatsen en 20 zitplaatsen. Dat wil dus zeggen dat ons systeem van coëfficiënt van kracht zal zijn. Enkel de eerste 31 personen in de gerangschikte lijst volgens iedereen zijn persoonlijke coëfficiënt op basis van aantal keer meegegaan de laatste seizoenen kunnen dus mee helaas.

Een ticketprijs is nog niet bekend. Onze bus vertrekt om 15u30 aan het Pannehof. Zorg dat je CST in orde is, en je je paspoort bij hebt.

Inschrijvingen moeten zeer snel gebeuren, morgen woensdag, om 18u worden deze afgesloten. Graag inschrijven via onze website http://racingdevils.be/inschrijvingen of via info@racingdevils.be. Na het verwerken van alle inschrijvingen die via mail binnenkomen, wordt donderdag de lijst bekend gemaakt van iedereen die meekan! Ook de beslissing wie een van de amper 11 staanplaatsen krijgt wordt bepaald aan de hand van de gerangschikte lijst.


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht.

Plaats reactie:

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen!


Indien u nog geen account heeft, of uw logingegevens niet meer kent, klik rechtsboven op registreren of inloggen (daar kan u uw gegevens opnieuw opvragen).