Inschrijven voor uitmatchen

Monday 24 April 2023 om 14:01

Hier nog eens alle info over hoe je je kan inschrijven voor uitmatchen, want de laatste wedstrijden is het een paar keer foutgegaan, mensen die voor het eerst inschreven kwamen niet opdagen. Het systeem bestaat al meer dan 10 jaar en we hebben zo goed als nooit problemen gehad met mensen die zich inschreven, waar wij dan een wedstrijdticket voor aankopen, en dat die mensen dan vervolgens niet komen opdagen. Het is natuurlijk het risico van ons systeem maar omdat dit al die jaren nooit foutliep, willen we graag zo flexibel blijven. De laatste 2 matchen zijn echter 3 mensen niet komen opdagen, ofwel omdat ze niet wisten dat hun inschrijving al definitief was, of omdat ze dachten dat ze zich uitgeschreven hadden want niet zo bleek te zijn.

Daarom nog even voor alle duidelijkheid : eens je op de pagina van inschrijvingen aanvinkt dat je een bepaald match mee wilt gaan, voorzien wij een ticket voor jullie. Als er een tekort aan tickets is, enkel en alleen dan, wordt je daar persoonlijk van op de hoogte gebracht via mail/sms. Dus aanvinken = meegaan + betalen!
Kan je uiteindelijk toch niet mee, dan kan je jezelf terug uitvinken en opslaan. Als we reeds je ticket gekocht hebben proberen we het verder te verkopen maar als dat niet lukt, dien je het wel te betalen.
Schrijf je je uit nog voor we de tickets bestellen, hetgeen altijd op maandagavond gebeurt, dan is er sowieso geen probleem en kopen we geen ticket voor je aan.

De laatste 3 uitmachen verwachten we natuurlijk niet dat er mensen mee zullen kunnen gaan die nooit eerder met ons meegingen, laten we hopen dat we voor de titel spelen en dan zal dus bus altijd wel volzet gaan zijn!


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht.

Plaats reactie:

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen!


Indien u nog geen account heeft, of uw logingegevens niet meer kent, klik rechtsboven op registreren of inloggen (daar kan u uw gegevens opnieuw opvragen).