Oostende-Genk : geen bus

Saturday 02 December 2023 om 12:22

Update : Enkele dagen voor de wedstrijd hebben we nog maar 6 inschrijvingen, dat wil dus zeggen dat we zelf geen bus inleggen. Die dit wenst kan met de bus van Torpedo uit Zutendaal meegaan, als je je hier bij ons inschrijft regelen wij verder alles voor je.

------

De loting van de beker van BelgiŽ zat niet helemaal mee, ok een haalbare kaart dat zeker, maar ga maar eens op een weekdag met de bus naar Oostende... Dat wordt rond 16u vertrekken om tegen 3u thuis te zijn, als het tenminste geen verlengingen zijn. Voor de werkende mens die tegen het eind van het jaar zijn verlof waarschijnlijk al grotendeels opgebruikt heeft, is dat niet meteen haalbaar. We vrezen dus dat er maar weinig inschrijvingen gaan zijn. We wachten af of we wel een bus kunnen inleggen..... Alternatieven zijn : andere clubs meenemen in onze bus, zelf meegaan met een andere club, of gewoon eens bij Kenny in het Pannehof samen gaan kijken! Zodra de datum bekend is wordt de wedstrijd opengezet in het systeem.


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht.

Plaats reactie:

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen!


Indien u nog geen account heeft, of uw logingegevens niet meer kent, klik rechtsboven op registreren of inloggen (daar kan u uw gegevens opnieuw opvragen).