KV Mechelen-Genk

Saturday 02 October 2010 om 13:28

Terugkomen op KV Mechelen van een 2-0 achterstand is een mooie prestatie maar iedereen zat achteraf met het gevoel dat er meer in zat.

KV Mechelen kwam na 13 minuten al op voorsprong via Geudens. Genk drong echter aan en bleef kansen krijgen maar de gelijkmaker bleef uit. Meer nog, na een ingebeelde vrije trap maakte Mechelen er 2-0 via Pandza, die blij mocht zijn dat hij de match mocht uitspelen. Genk reageerde meteen via Barde, 2-1, en iedereen geloofde er weer volop in dat de winst nog ging volgen, want Genk speelde duidelijk beter. Na de rust kwam het dan ook al snel op gelijke hoogte via Matoukou. De vele kansen die nog volgden werden aan beide kanten gemist en dus eindigde de match op een gelijkspel. Genk blijft ongeslagen! Laat Standard maar komen!