Westerlo-Genk 1-1

Sunday 07 November 2010 om 18:29

Voor de 2e week op rij kreeg Genk minder punten dan het verdiende. Op Westerlo bleef het op een 1-1 gelijkspel steken ondanks het zoveel kansen had om met ruime cijfers te winnen.

De eerste helft was saai, slechts weinig kansen, maar iets voor de rust kwam Westerlo wel op voorsprong via een kopbal van Dekelver.

Na de rust was er echter veel meer te beleven. Barda scoorde al in de 1e minuut de gelijkmaker. De kansen bleven komen, zeker na de rode kaart voor Corstjens, maar ze werden allemaal gemist. Het geluk zit de laatste 2 wedstrijden niet aan Genkse zijde!