Zulte Waregem-Genk 0-1

Saturday 29 January 2011 om 12:19

Genk won gisteren op Zulte Waregem op z'n Anderlechts! Waarschijnlijk de meest onverdiende overwinning van Genk dit seizoen, maar dat mag ook wel eens als je ziet hoevaak onze concurrenten dat wel niet doen.

KRC kreeg absoluut niks klaar en mocht al blij zijn als het met 0-0 de rust in kon gaan, maar het werd nog meer dankzij wederom een vrije trap van Töszer.

Ook in de 2e helft bleef het een slechte match zonder veel kansen al was het bibberen op de vele voorzetten van Zulte naar het einde toe, die gelukkig voor Genk net niet goed vielen. Het bleef 0-1, een gevleide overwinning, maar met de moeilijke uitmatch voor Anderlecht is die meer dan welkom!