Genk-Club Brugge 1-0

Sunday 06 February 2011 om 21:55

Genk heeft vanavond Club Brugge verslaan met 1-0! Veel kansen waren er niet, maar Racing had gedurende het grootste deel van de wedstrijd licht overwicht. Zeker na de rode kaart voor Odjidja na de rust moest Genk voluit voor de overwinning gaan, en dat resulteerde 5 minuten later in de 1-0 van Ogunjimi. Toen Hoefkens geblesseerd uitviel en Brugge al z'n wissels al opgebruikt had, mocht Genk de overwinning niet meer uit handen geven. Maar met de krappe 1-0 bleef het spannend tot het einde. In blessuretijd kreeg Perisic ook nog rood, en kon Genk het makkelijk uitspelen tegen 8 Bruggelingen!

De eerste van 4 moeilijke wedstrijden is alvast tot een goed einde gebracht, hopelijk lukt dat volgende week op Standard ook!